Om oss

Roller

Skapare & Skribent
Sebastian

Polestar Club Sweden är ett hobbyprojekt som drivs av privatpersoner på fritiden. Vi som driver sidan har stort intresse för Volvo sedan tidigare.

När man då gick ut med nyheten att Polestar blir ett eget bilmärke efter att man tidigare endast varit Volvos “performance” partner så kände vi att detta vill vi hänga med på. Vi som startar upp denna sidan var samma gäng som startade upp Tesla Club Sweden men känner att detta blir roligare att driva då det har så nära koppling till Volvo. Även om detta projektet drivs på fritiden så kommer vi göra allt för att leverera dom senaste nyheterna, närvara på mediaträffar och ha intressanta diskussioner för våra läsare.

Vill du bli en del av oss?

Känner du att du vill vara med i gänget och att du kan bidra med något till våran sida? Kontakta då oss på kontakt@polestarclubsweden.se

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng