Roller

Sebastian
Skapare & Ansvarig sociala medier
Har ett intresse för IT, bilar och det mesta som ger en adrenalin i kroppen. Bor med fru och barn som jag ägnar tid åt när jag inte driver klubben.

Alexander
Skribent
Typisk genuin teknikintresserad person som fokuserar på elbilar och miljösatsningar. Utöver det älskar jag att laga mat, baka och spendera tid med familj och vänner.

Fredrik
Fotograf
Har ett stort fordon och fotointresse, vilket jag lägger en stor del av min fritid på när jag inte umgås med familjen.


Klubben

Polestar Club Sweden är ett hobbyprojekt som drivs av privatpersoner på fritiden. Vi som startade sidan har stort intresse för Volvo sedan tidigare.

När man då gick ut med nyheten att Polestar blir ett eget bilmärke efter att man tidigare endast varit Volvos ”performance” partner så kände vi att detta vill vi hänga med på. Vi som startar upp denna sidan var samma gäng som startade upp Tesla Club Sweden men känner att detta blir roligare att driva då det har så nära koppling till Volvo. Även om detta projektet drivs på fritiden så kommer vi göra allt för att leverera dom senaste nyheterna, närvara på mediaträffar och ha intressanta diskussioner för våra läsare.

Vi har reklam på sidan för att väga upp kostnaderna för webbhotell och den dagliga driften vi lägger ner på klubben. Detta hobbyprojekt är inget vi tjänar pengar på, men med reklamen försöker vi jämna ut det lite.

Vill du bli en del av oss?

Känner du att du vill vara med i gänget och att du kan bidra med något till våran sida? Kontakta då oss på kontakt@polestarclubsweden.se

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng