Med ingen mindre än AutoTraders Rory Reid!

För några år sedan visade Polestar upp Precept, en konceptbil som hade ett viktigt uppdrag, nämligen att visa vad Polestars framtid har att erbjuda. Med nya innovationer kring teknik, material och design skulle Polestar vara redo för nästa generations bilar. Den snygga designen på Precept gick hem ute bland Polestar-entusiaster och i september förra året stod det klart att Polestar hade bestämt att sätta Precept i serietillverkning. Den fantastiska Precept skulle bli verklighet!

Nu har YouTube-kanalen AutoTrader med ingen mindre än Rory Reid fått ta en närmare titt på Polestar Precept. Han går igenom den yttre designen, insidan samt materialval och överlag verkar han minst sagt imponerad. Polestar ska även ha sagt att den serietillverkade versionen kommer vara väldigt lik konceptet. Huruvida det stämmer får vi se i framtiden. Ni hittar klippet nedan!


Alexander, Nyhetsskribent Polestar Club Sweden

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng