Polestar 1 kommer snart sluta produceras efter att ha sålts i en begränsad upplaga världen över. Modellen kommer att ses som ett samlarobjekt då det var första bilen som Polestar skapade.

Priset för en Polestar 1 landar på minst 1 699 000, prutat och klart. Om du nu inte sitter på pengarna men råkar ha till exempel en värdefull tavla som är värd lika mycket så kan du nu byta till dig en bil.

Prestandahybridens kompromisslösa design, detaljarbetet och de tekniska innovationerna är så nära ett konstverk man kan komma inom bilvärlden. Därför kan Polestar 1 nu inte bara köpas med pengar, utan även med konst.

Polestar

Som den bilentuasiast jag är, så är jag rädd att bilar som ses som konst hamnar i ett garage och därefter inte syns något mera. Jag går efter uttrycket ”Bilar är till för att köras”, och hoppas verkligen att de som köper, eller byter till sig dessa bilar kommer våga köra dem också.

I stort så tycker jag det är kul när Polestar hittar på saker som är utanför boxen och hoppas att de fortsätter med det.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng