Tekniksidan Feber har fått lägga vantarna på en visningsbil av Nissan Ariya.

Enligt Feber ska man kunna lägga sin order på bilen i sommar, men man kommer troligen inte få den förens nästa år. Precis som Roger nämner i videon så skulle man vilja se denna på vägarna inom kort.

Jag gillar designen, både ut och invändigt. Är det något som jag är tveksam till så skulle det vara knapparna som är inbyggda i träpanelerna. Det är synd då man inte kan känna sig fram till knapparna utan att släppa blicken från vägen.

Vad tycker ni om Ariya, är den något för er?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng