I ett avsnitt som DPCcars har släppt på YouTube så diskuterar man frågor såsom; Volvos motorval för framtiden, hur bilbältet kom till och varför det kan vara svårt att utbilda yngre kriing säkerhet. Samtidigt får du en rundtur där man får se motorer tillverkas och Volvo samt Polestar-bilar byggs ihop.

Gjorde Volvo rätt i sitt motorval? Skulle dom kanske ha satsat på eldrift tidigare? Var det rätt av Volvo att göra Polestar till ett eget bilmärke?

Ja man kan ställa sig många frågor kring dessa ämnen, men enliigt mig är det intressant att diskutera om.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng