Bland annat avslöjas det att en version av Polestar 2 med ett lägre pris kommer under 2021.

I ett pressmeddelande som Polestar släppte under gårdagen delger de ny information och intressanta nyheter angående Polestar 2.

Vi börjar med att Polestar 2 under januari 2021 var den populäraste elbilen i premiumklassen och tvåa totalt. Leverans av bilen har skett från anläggningar i Sverige: Göteborg, Stockholm samt Helsingborg och fler platser och orter kommer att kunna väljas under 2021. 

Tillgängligheten till service har även ökat under 2020 nu erbjuds service av Polestar inom svensk Volvohandel på över 130 platser runt om i Sverige. Polestar påminner också om att tre års originalservice och underhåll ingår vid köp av Polestar 2.

-Vi är självklart glada att kunna erbjuda en trygghet för våra snart 2 000 kunder som finns över hela Sverige med tillgång till service på över 130 platser. Från Trelleborg i söder till Kiruna i norr samt på Gotland. Det skall vara tryggt, smidigt och kul att äga och köra en Polestar, kommenterar Martin Ölund, Sverigechef på Polestar.

Polestar

Nu till en glad uppdatering! Utrullningen av OTA-uppdateringar (Over The Air) kom igång till ett urval av bilar av Polestar 2 i december 2020 och nu meddelar Polestar att nästa OTA-uppdatering är planerad till andra halvan av februari. Uppdateringen kommer innehålla flera fixar inkl uppdatering av Android 10 samt optimering av ljudanläggning, laddning och bäst av allt, räckviddsförbättringar. 

Andra glada nyheter är att Polestar 2 har utsetts till årets bil i Norge, Schweiz och Tyskland och även erhållit flera utmärkelser och teknikpriser runt om i världen. Exempelvis ”Golden Steering Wheel 2020” som delas ut av AUTO BILD och BILD am Sonntag i Tyskland där Polestar 2 utsågs till vinnare i kategorin medelstora SUV:ar. Vidare utsågs Polestar 2 till ”2020 Cars of the Year” av amerikanska Business Insider. En titel som den delade med Polestar 1. Polestar 2 har även utsetts till ” The EV MVP” 2020 av ansedda Forbes, med rubriken ”This Is The Way Electric Cars Should Be” samt främsta elbil i Teknikens Världs Stora Bilpris 2021.

Sist men inte minst, egentligen den största nyheten är att fler versioner av Polestar 2 kommer att lanseras under 2021. Av de olika versionerna kommer en variant komma med ett lägre pris än den ursprungliga lanseringsversionen. Mer info än så får vi inte om de nya versionerna men ytterligare detaljer kommer under andra kvartalet. 

-Att kunna erbjuda en större bredd är självklart positivt och gör att vi ännu bättre kan tillgodose den stora efterfrågan som finns på Polestar 2. Vi är överväldigade av den fina respons vi har fått från kunder och media runt om i världen. Extra passande att Polestar 2 tar hem ”Golden Steering Wheel”! När allt kommer omkring är det inte bara design som utmärker Polestar 2, utan också själva upplevelsen bakom ratten, kommenterar Martin Ölund.

Tror ni en billigare Polestar kommer locka fler till att byta till elbil? Kommentera gärna nedan.

Källa: Polestar 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng