Passade på och filma när den stod och laddade i Norge.

För inte så länge sedan började smygfoton på en större variant av Porsches elbil Taycan, Porsche Taycan Cross Turismo, att flöda runt på nätet. Nu har även en prototyp setts i det vilda på en laddstation i Norge av ingen mindre än självaste Bjørn Nyland mer bekant som Tesla-Björn.

Prototypen är lite kamouflerad i bak runt baklyktorna men det syns ganska lätt hur den riktiga designen ser ut. Till exempel finns ytterligare nya smygfoton som visar upp den riktiga designen.

I videon ser man hur mycket större den bakre delen verkar vara jämfört med den vanliga Taycan. Dock ska man inte ta ett större utrymme helt för givet då Taycans fokus antagligen fortfarande ligger på att vara mer sportig än praktisk. Men något större utrymme bör den ju dock bjuda på!

Ni ser videon nedan:

Källa: InsideEVs via Bjørn Nyland

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng