Polestar

Nu på lördag kommer vi ha våran första bilträff i klubbens historia! Okej det lät som att vi har funnits i flera år, men det är faktiskt klubbens första bilträff.

Ute i Torslanda, Göteborg kommer vi alltså att hålla våran första bilträff.
Tanken är att alla som äger en Polestar, Volvo Polestar Engineered-bil eller bara har ett genuint intresse av bilar är välkomna.

Klockan 11.00 så börjar träffen och vi är kvar till 14.00.
14.00 så kommer vi köra en cruising för dom Polestar och Volvo Polestar Engineered-bilar som vill ta en tur.

Cruising

Cruisingen kommer gå genom klassiska Avenyn för att sedan ta oss ut på motorvägen mot Landvetter. Vi kommer sedan svänga av mot Hällingsjö för att få känna på lite landsväg och möjligen till ett litet “pit-stop” vid en mack i Hällingsjö. Därefter fortsätter vii till Kungsbacka för att sist men inte minst ta motorvägen tillbaka till Biliia i Sisjön där vi slutar för dagen.

Covid-19

Som vi alla vet så pågår fortfarande en pandemi i vårat samhälle.
Därför önskar vi att alla respekterar följande:

  • Håll avstånd till varandra
  • Rör inte någon annans bil om ni inte har fått OK på det först
  • Ta gärna med alcogel
  • Har ni förkylningssymptom ber vi er att inte komma till träffen

Fotografering

Vi vet att vi kommer ha fotografer på plats, men även andra som besöker eventet kommer troligen också att ta bilder. Så om ni lägger upp dessa bilder på sociala medier så tagga gärna #polestarclubsweden så att man enklare kan hitta era underbara bilder från träffen!

Anmälan

Om ni vill komma till träffen så gå gärna in och markera i vårat Facebook-event att ni kommer så att vi vet hur många som dyker upp.

https://www.facebook.com/events/677752433088650/

Ses på träffen!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng