Häng med VD:n i en Polestar 2 och hör om framtiden.

Geely Worldwide lade nyligen upp en unik och annorlunda intervju på sin YouTube-kanal. Klippet är en specialversion av “Carpool” där de pratar med Polestars VD, Thomas Ingenlath inför Beijing International Auto Show 2020 som pågår denna veckan.

Polestar har precis gått ut med att konceptet Precept har fått grönt ljus och att den ska gå till produktion. Över 100 personer arbetar redan för fullt för att ta fram en slutgiltig version i England. Precept kommer att tillverkas i en ny fabrik i Kina som ska börja byggas inom en snar framtid.

Thomas Ingenlath åker med i Polestar 2 och pratar om hans personliga tankar och erfarenheter relaterade till den nuvarande aktuella elbilen, men även om Precept. Han diskuterar också vikten av äkta hållbarhet och vad det innebär för fordonsbranschens framtid. Precept väntas bli en rollmodell när det kommer till hållbarhet så diskussionen passar väl in.

Se intervjun här nedan:

Källa: InsideEVs

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng