Eventet som ryktas innehålla en del godsaker från Teslas sida kan även vara intressant för icke Tesla-älskare.

På tisdag 22:a september ska Tesla hålla ett “Battery Day”-event där de väntas berätta mer om nya batteritekniker och eventuella nyheter om kommande bilmodeller eller ändringar.

Utöver att det kommer vara en av årets trevligaste dagar för dedikerade Tesla-fanboys kan det även bli väldigt intressant för övriga parter om man nu är intresserade av elbilar vill säga. Beroende på vad som presenteras kan nämligen hela bilindustrin behöva anpassa sig och eventuellt styra om sina planer för att möta konkurrensen.

Det ryktas nämligen om att Tesla kommer visa upp nya billigare batterier eller möjligtvis batteri-teknologi som ger längre räckvidd. Om Tesla exempelvis som en följd av detta sänker sina priser kan det leda till att hela elbilsindustrin sänker sina priser för att inte tappa den marknadsandel de har i dag. Summan av det hela är att kunder till andra elbilsmärken också kan bli en vinnare då det kan göra att både bättre samt billigare elbilar kommer snabbare till marknaden.

Utöver batterinyheter kan Tesla komma att visa upp nya bilmodeller så som uppgraderingar av sin Model S och X.

Eventet startar kl 22:30 (svensk tid) tisdag 22:a september och ni följer det på denna länk: 2020 Annual Meeting of Stockholders and Battery Day.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng