Följ med på Polestars resa

Följ med på Polestars resa

Polestar är Red Dot’s Brand of the Year.

Varje år utser design-organisationen Red Dot med hjälp av en jury olika slags priser för att uppmärksamma design inom produkter, kommunikation och koncept. I år vann Polestar som fick titeln Red Dot’s Brand of the Year.

För att fira och uppmärksamma detta har Polestar släppt en schysst video på sin Youtube-kanal som låter oss följa med samt få en inblick på deras resa. Nå, luta dig tillbaka och njut av en riktigt snygg ihopsatt video.

De ska bli otroligt spännande att få följa med er resa, Polestar!

Alexander

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng