300st ID.3 har rullat in i Sverige

300st ID.3 har rullat in i Sverige

Kunders beställda Volkswagen ID.3 påväg mot återförsäljare runt om i landet.

Volkswagen släppte nyss en video på YouTube där man kan se hundratals ID.3 rulla in på svensk mark efter att ha ankommit till Södertälje hamn i måndags (31 augusti).

Förra veckan levererades 700 ID.3 till Norge så tillsammans så har Sverige och Norge nu mottagit 1000 och det är modellen ID.3 1ST det handlar om. 1ST som är första versionen av ID.3 som kommer med lite extra lull-lull utöver de andra versionerna kommer tillverkas i totalt 30.000 exemplar.

Volkswagens “hemliga” plan är att leverera flera tusentals exemplar av ID.3 samtidigt för att skapa stora volymtal i antalet nybils-registreringar och på så sätt vinna “super-september” där det uppskattas bli rekordnivåer bland nyregistrerade elbilar i Europa.

Hittills har listan toppats av Tesla model 3 och Renault ZOE, men vem vet, kanske kommer Volkswagen in och tar första platsen?

Källa: InsideEvs

Alexander

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng